Президент МОК Бах закликав залишити в силі санкції проти російського та білоруського спорту

Поділитися
Президент МОК Бах закликав залишити в силі санкції проти російського та білоруського спорту Бах звернувся до міжнародних спортивних федерацій © insidethegames.biz
Томас Бах зазначив, що символіці агресорів не місце на міжнародних турнірах.

Президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах закликав спортивні федерації не відмовлятися від санкцій проти Росії та Білорусі.

Бах не зміг виступити на форумі Глобальної асоціації міжнародних спортивних федерацій через коронавірус, але його заяву прочитав віце-президент МОК Нг Сер Міанг.

"Санкції проти російського та білоруського урядів повинні і залишатимуться непохитними. Рекомендації про те, що ви, міжнародні федерації, не повинні визнавати спортивні змагання в Росії та Білорусі і що жодна національна символіка цих країн не повинна демонструватися на будь-яких спортивних заходах, повинні залишитися в дії.

Тому ми маємо вводити санкції проти тих, хто винен у розв'язанні війни, російського та білоруського урядів. Ви всі з перших вуст знаєте, як важко замкнути це коло тими захисними заходами, які нам довелося вжити. Ось чому ми маємо продовжувати досліджувати способи подолання нашої дилеми за допомогою цих захисних заходів для спортсменів.

Ми можемо це зробити надійним способом, якщо ми, Олімпійський рух, самі залишимося єдиними. Ми можемо зробити це тільки якщо ви, міжнародні федерації, дотримуватиметеся наших рекомендованих санкцій та захисних заходів", – цитує заяву Баха Tribuna.com.

Нагадаємо, у середині листопада президент МОК виступив проти усунення російських спортсменів через військову агресію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі