Посол України в Австралії засудив демонстрацію прапора РФ на матчі Australian Open-2023

Поділитися
Посол України в Австралії засудив демонстрацію прапора РФ на матчі Australian Open-2023 На Australian Open заборонено демонстрацію прапора РФ © ausopen.com
У цьому поєдинку представниця Росії програла українці.

Посол України в Австралії Василь Мірошниченко закликав організаторів Australian Open-2023 відреагувати на демонстрацію прапора Росії під час одного з матчів.

Українка Катерина Байндль у першому колі турніру обіграла росіянку Каміллу Рахімову (7:5, 6:7, 6:1), а біля корту було помічено прапор РФ.

"Я рішуче засуджую публічну демонстрацію російського прапора під час гри української тенісистки Катерини Байндль сьогодні на Відкритому чемпіонаті Австралії. Я закликаю Tennis Australia негайно застосувати політику "нейтрального прапора", – написав Мірошниченко у Twitter.

Нагадаємо, тенісистів із Росії та Білорусі допустили на турнір у Мельбурні у нейтральному статусі – без демонстрації національних символів.

Варто зазначити, що до другого кола Australian Open разом із Байндль вийшли українки Ангеліна Калініна та Марта Костюк. Свої стартові матчі програли Леся Цуренко та Даяна Ястремська. Свій перший матч в основній сітці ще не провів українець Олексій Крутих.

Раніше повідомлялося про те, що на Australian Open зібрали гроші для допомоги Україні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі