По матчу з "Боруссією" не треба робити поспішних висновків - Петраков

Поділитися
По матчу з Петраков зазначив, що у команді є гравці з травмами © УАФ
Головний тренер збірної України залишився задоволеним футболістами.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував перемогу у товариському матчі над "Боруссією" Менхенгладбах (2:1).

"Перший матч, збірна не грала півроку, я не працював півроку. У мене немає питань до хлопців, на цьому етапі вони молодці, добре все зробили. Помилок дуже багато, їх виправлятимемо.

Контрольна гра, не потрібно робити поспішних висновків. Не треба хвалити гравців. Попереду головний поєдинок. Я ще подумаю, кого виставити у складі. Це контрольний матч, а в офіційних все буде інакше. Хлопці забили, я їх похвалив, рухаємося далі", - сказав Петраков.

Також тренер відзначив підтримку стадіону у Менхенгладбасі:

"Дуже добра атмосфера. Чесно скажу, у мене навіть сльози на очі накотили, мурашки пішли по шкірі. Дуже добре, що наша нація об’єдналася. Дякуємо українцям, що прийшли й підтримали, дякуємо німцям. Атмосфера була чудова".

Петраков також зазначив, що у складі команди є травми:

"Циганков залишився в Любляні, працює з реабілітологом. Сподіваюся, через три-чотири дні буде в строю. Щодо Артема Довбика, то ми за допомогою "Боруссії" зробили йому МРТ. У нього є невелике пошкодження, тому сьогодні ми його поберегли. Артему потрібно п'ять-шість днів на відновлення”.

Наступний товариський матч підопічні Олександра Петракова проведуть 17 травня проти італійського клубу "Емполі", а 18 травня - з хорватською "Рієкою".

"Боруссія" М - Україна 1:2: повне відео матчу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі