Збірна України обіграла гладбахську "Боруссію" у товариському матчі

Відео
Поділитися
Збірна України обіграла гладбахську Мудрик дебютував за збірну України та забив гол © УАФ
Українці провели перший матч 2022-го року.

Збірна України провела перший матч після початку війни та здобула перемогу над "Боруссією" Менхенгладбах у Німеччині з рахунком 2:1.

Найпомітнішим на полі був дебютант української збірної Михайло Мудрик - футболіст "Шахтаря" постійно загострював ситуацію та відкрив рахунок уже на дев'ятій хвилині. Півзахисник побіг на закид від партнера і зумів випередити захисника з воротарем, після чого відправив м'яч у порожні ворота.

Досить швидко "Боруссія" зрівняла рахунок. Конопля помилився, а Носс підхопив м'яч та розстріляв ворота Бущана. Наприкінці першого тайму Мудрик вивів Шапаренка віч-на-віч, але українець не зумів переграти воротаря.

У другому таймі збірна України володіла ініціативою і таки зуміла забити м'яч на 82-й хвилині. Піхальонок обігрався з партнерами перед штрафним суперником і завдав удару - воротар навіть не встиг зреагувати. Це дебютний забитий м'яч для півзахисника.

"Боруссія" М - Україна - 1:2

Голи: Носс, 14 - Мудрик, 9, Піхальонок, 82

Україна: Бущан (Різник, 46), Конопля (Попов, 46), Забарний, Матвієнко (Бондар, 46), Караваєв, Сидорчук, Степаненко (Піхальонок, 74), Мудрик (Булеца, 69), Буяльський, Шапаренко (Сирота, 79), Бєсєдін (Гармаш, 70)

Огляд матчу

Слід зазначити, що всі зібрані на матчі гроші будуть спрямовані на допомогу Україні у війні з Росією.

Збірна України проводить підготовку до поєдинку із Шотландією у рамках півфіналу плей-офф відбору на чемпіонат світу-2022. Гра запланована на 1 червня. Переможець матчу 5 червня у Кардіффі зіграє з Уельсом.

Наступний товариський матч підопічні Олександра Петракова проведуть 17 травня проти італійського клубу "Емполі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі