Планів щодо скасування Олімпіади в Токіо на даний момент немає - член МОК

Поділитися
Планів щодо скасування Олімпіади в Токіо на даний момент немає - член МОК Паунд вважає нове перенесення Ігор неможливим © МОК
Річард Паунд прокоментував перспективи проведення Ігор в Японії.

Член Міжнародного олімпійського комітету (МОК), колишній президент Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) Річард Паунд висловився з приводу майбутніх Олімпійських ігор в Токіо.

"Думаю, що МОК і організатори не збираються скасовувати Ігри. Це може статися, тільки якщо уряд Японії, органи охорони здоров'я та МОК прийдуть до єдиної думки, що це занадто небезпечно.

Але на даний момент таких планів немає. Все вказує на те, що ми повинні йти вперед. Немає ніяких причин, чому Ігри не можуть відбутися", - цитує Паунда Tribuna.com з посиланням на Kyodo.

Також функціонер торкнувся теми глядачів:

"Питання в тому, чи обов'язкова їх присутність. Звичайно, добре, якщо на Іграх будуть глядачі. Але це не обов'язково. Краще провести Ігри без глядачів, ніж скасовувати їх".

"Ніхто не може гарантувати, що Олімпіада пройде за планом. Але, думаю, зараз є всі шанси, що вона відбудеться. Церемонії відкриття і закриття будуть такими ж захоплюючими, як зазвичай, просто на них буде присутньо менше людей. Ще одна відстрочка Ігор просто неможлива. Або 2021 рік, або нічого".

Нагадаємо, 24 березня 2020 року МОК офіційно переніс Олімпіаду-2020 через пандемію коронавірусу. Олімпіада в Токіо пройде з 23 липня по 8 серпня.

Раніше повідомлялося про те, що МОК скоротить кількість учасників церемонії відкриття Олімпіади в Токіо майже вдвічі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі