Після розслідування WADA можуть розпочатися дискваліфікації українських спортсменів - Гоцул

Поділитися
Після розслідування WADA можуть розпочатися дискваліфікації українських спортсменів - Гоцул Гоцул очікує наслідків від розслідування WADA для українських спортсменів © НОК України
Колишній президент ФЛАУ відзначив низький рівень протидії допінгу у країні.

Екс-президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул прокоментував підсумки розслідування Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) щодо порушення антидопінгового кодексу в Україні.

"Коли за справу беруться дилетанти та шахраї, наслідки будуть катастрофічними. Після прочитання звіту Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) розумієш, що в нашій країні "фахівці" саме з цих двох категорій формують та реалізують державну політику протидії допінгу у спорті.

Після цього розслідування, з великою ймовірністю, можна прогнозувати визнання Національного антидопінгового центру таким, що не відповідає Кодексу WADA. І, як наслідок, чекати на усунення українських спортсменів від міжнародних змагань. Соромно, що це можливо у сучасній Україні", - написав Гоцул у Facebook.

Нагадаємо, у звіті WADA йдеться про те, що Національний антидопінговий центр України (НАДЦУ) допустив порушення міжнародних стандартів тестування, попереджаючи спортсменів про проведення перевірок заздалегідь.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі