Під Києвом російські окупанти захопили будинок відомого ексфутболіста збірної України

Поділитися
Під Києвом російські окупанти захопили будинок відомого ексфутболіста збірної України Будинок Ващука знаходиться у Гостомелі © ФК Динамо
На територію дільниці заїхала ворожа військова техніка.

Будинок колишнього футболіста збірної України та київського "Динамо" Владислава Ващука у Гостомелі захопили російські окупанти.

"Через три дні після того, як ми вийшли гуманітарним коридором, до мого будинку з дружнім візитом заїхали "визволителі". Два російські БТРи заїхали до мене на подвір'я. Добре, що я встиг відвезти дітей. Пишу для тих, хто, можливо, досі, сидячи в безпеці десь за кордоном, відчуває ілюзії з приводу того, що буде можливість з кимось там вирішувати і у вас все буде ок.

Ні. Не вийде. Вони прийшли сюди не домовлятися. І ми тут дуже змінилися. Ви собі уявити не можете як. Сьогодні у всіх нас лише одне бажання – щоб наші ЗСУ якнайшвидше вичистили цю нечисть із нашої України. Щоб ті, хто прийшов сюди, на нашу землю, тільки вбивати і грабувати були знищені, щоб наша земля була вільна. Кожен, хто бореться із окупантами, знайте – з вами бог. З вами люди. Дякую вам і низький уклін. Слава ЗСУ. Слава армії. Перемога буде за нами", – написав Ващук на своїй сторінці у Facebook.

24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

За підсумками сьогоднішніх переговорів у Стамбулі Росія заявила про "кардинальне скорочення бойових дій" на Київському та Чернігівському напрямах.

Нагадаємо, сам Ващук виступав як в Україні, так і в Росії, де захищав кольори московського "Спартака".

Раніше повідомлялося про те, що будинок Усика під Києвом захопили російські окупанти.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі