Першою метою збірної України на Євро-2020 стане вихід з групи - Коноплянка

Поділитися
Першою метою збірної України на Євро-2020 стане вихід з групи - Коноплянка Коноплянка не хоче забігати далеко в плані прогнозів © Tribuna.com
Вінгер збірної України назвав головне завдання команди на майбутньому турнірі.

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка поділився очікуваннями від майбутнього виступу команди на чемпіонаті Європи-2020 наступного літа.

"Потрібно ставити мету по максимуму і добиватися. Вийти з групи на Євро - це перша мета. Дай бог це станеться - тоді будемо ставити таку мету. Ми можемо говорити, що хотіли б грати у фіналі, всі хочуть грати у фіналі, виграти Євро. Але давайте не забігати далеко. Почнемо з простого - вийти з групи.

Питання про секрет успіху збірної давайте задамо Андрію Миколайовичу Шевченку. З Сербією нам пощастило - завтра все може бути навпаки. Це непогано. Я не проти, щоб до кінця моєї кар'єри був такий фарт як у матчі з Сербією, щоб ми забивали останніми", - зазначив Коноплянка в ефірі програми "Профутбол".

Нагадаємо, збірна України виграла свою відбіркову групу кваліфікації Євро-2020 і наступного літа зіграє у фінальній частині турніру.

Чемпіонат Європи пройде з 12 червня по 12 липня наступного року.

Сербія - Україна 2:2: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі