Перший тайм матчу зі Швейцарією вийшов дуже важким - Шевченко

Поділитися
Перший тайм матчу зі Швейцарією вийшов дуже важким - Шевченко Шевченко задоволений грою команди © football.ua
Головний тренер збірної України відзначив високий клас суперника.

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу над Швейцарією з рахунком 2:1 в першому матчі нового сезону Ліги націй.

"Хочу привітати наших дебютантів. Вони зіграли відмінний матч. І вся команда зіграла добре. Для нас був дуже важкий перший тайм. Хлопці терпіли. Все-таки, Швейцарія це дуже сильна команда, вона доводить це протягом п'яти років і в сьогоднішньому матчі теж. Дуже фізично сильні хлопці, добре поставлена тактика, працюють за дуже хорошою структурою. Тому матч вийшов дуже цікавий. і наші дебютанти (Тимчик і Михайличенко - прим.) зіграли чудово", - цитує Шевченка Sport.ua.

"У грі були шматочки, коли ми сідали, а Швейцарія робила дуже високий пресинг. У них була над нами десь фізична перевага. Вони високі на зріст, швидкі. Ми намагалися розігрувати, але тільки в кінці другого тайму зіграли раціонально. В принципі, малюнок гри виглядав добре".

"Чи будуть експерименти з Іспанією? Знаєте, я повинен проаналізувати все. Завтра подивимося, в якому стані будуть гравці, як пройде відновлення. Уже в Іспанії, ближче до гри, будемо приймати рішення".

У головному дивізіоні турніру підопічним Шевченка належить також зустрітися з командами Іспанії та Німеччини. Матч з іспанцями відбудеться вже 6 вересня в Мадриді.

Україна - Швейцарія: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі