Перед стартом плей-офф Ліги Чемпіонів букмекери віддають перевагу "Баварії"

Поділитися
Перед стартом плей-офф Ліги Чемпіонів букмекери віддають перевагу "Баварії" "Баварія" показала в нинішній Лізі Чемпіонів результативну гру © facebook.com/FCBayern
П'ятикратний володар головного трофею європейського клубного футболу котирується вище команди, яка володіла ним в два рази частіше. Втім, поки що це все лише прогнози.

Букмекери напередодні перших матчів 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів вважають, що "Баварія" є головним претендентом на перемогу в змаганнях.

На успіх команди Хосепа Гвардіоли, згідно котирування William Hill, можна поставити з коефіцієнтом 3,5. "Реал" котирується трохи нижче - 4,0. Нарешті, третя команда в списку фаворитів - "Барселона". На її перемогу в ЛЧ-2014/15 можна поставити з показником 6,0.

Нагадаємо, що довгий час головним претендентом на перемогу в Лізі вважався "Реал". Проте вже в 2015 році букмекери змінили свої котирування. По всій видимості, це пов'язано з результатами жеребкування плей-офф. Нагадаємо, що "Баварія" зіграє в 1/8 фіналу з "Шахтарем", а "Реал" - з "Шальке".

Читайте також: Перед зустріччю в Лізі Чемпіонів "Баварія" нагадала "Шахтарю" про атакувальну міць

Найменші шанси на те, щоб підняти вгору чемпіонський Кубок на початку червні в Берліні має донецький Шахтар і німецький "Шальке" - 301,0. На думку букмекерів, "гірники" не мають шансів пройти "Баварію". На те, що вболівальники побачать український клуб у чвертьфіналі ЛЧ можна поставити з коефіцієнтом 8,0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі