Букмекери практично не залишають шансів "Шахтаря" у протистоянні з "Баварією"

Поділитися
Букмекери практично не залишають шансів "Шахтаря" у протистоянні з "Баварією" У "Шахтаря" немає шансів пройти "Баварію", вважають букмекери
17 лютого представник України у Лізі Чемпіонів проведе перший матч 1/8 фіналу проти п'ятикратних володарів трофею.

У першому матчі двораундової дуелі "Шахтаря" і "Баварії" в рамках 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів букмекери майже не вірять у те, що "гірникам" вдасться домогтися позитивного результату, і хоча б зіграти внічию з грізним опонентом.

Міжнародна букмекерська контора William Hill вважає, що "Баварія" переможе у Львові 17 лютого і зробить гарний заділ перед матчем-відповіддю в Мюнхені 11 березня. На перемогу німецькому команди можна поставити з коефіцієнтом 1,36, нічия котирується з показником 4,75, виграш українців - 8,5.

При цьому спортивні аналітики вважають досить імовірним результат, що мюнхенці обіграють донеччан в один і більш м'яч - 1,95.

Додамо, що напередодні першого матчу дуелі на прохід "Баварії" можна поставити з "відповіддю" 1,06, а "Шахтаря" - 8,0.

Нагадаємо, що в останньому перед стартом плей-офф Ліги Чемпіонів матчі Бундесліги "Баварія" не залишила каменя на камені від "Гамбурга" - 8:0. При цьому у команди Хосепа Гвардіоли забивали практично всі представники атакуючої лінії - по дублю на свій рахунок записали Маріо Гетце, Томас Мюллер і Ар'єн Роббен, а ще по голу забили Роберт Левандовський і Франк Рібері.

"Гірники" ж востаннє виходили на футбольне поле 7 лютого, коли в черговому спарингу в Іспанії здолали данський "Ольборг" 2:1.

Читайте також: "Шахтар" перевірить нового наставника збірної Азербайджану в товариському матчі

Напередодні захисник "гірників" Іван Ордець розповів, що його команда почала переглядати матчі майбутнього суперника по Лізі Чемпіонів. Після декількох занять, повідомив футболіст, гравці Шахтаря знають, за рахунок чого можна перемогти Баварію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі