П'ять клубів претендують на участь у Прем'єр-лізі

Поділитися
П'ять клубів претендують на участь у Прем'єр-лізі "Іллічівець" - головний претендент на підвищення © ФК Іллічівець
Команди з Першої ліги мають намір пройти атестацію для отримання допуску в елітний дивізіон чемпіонату України з футболу.

П'ять клубів подали документи на атестацію для участі в Прем'єр-лізі наступного сезону - "Іллічівець", "Верес", "Десна", "Геліос" та "Черкаський Дніпро". Про це повідомив президент Професійної футбольної ліги Сергій Макаров.

"Наявність атестата - обов'язкова умова підвищення в класі. Якщо "прохідне" місце займе команда, клуб якої не має відповідного атестату, право на перехід в УПЛ отримає наступний в турнірній таблиці учасник, що має заповітний "пропуск", - сказав Макаров.

Варто відзначити, що за підсумками 20-ти турів Першої ліги в турнірній таблиці лідирує "Іллічівець", а другим йде "Верес".

Відповідно до регламенту Прем'єр-ліги, команди Першої ліги, які за спортивними показниками посіли 1 та 2 місця в турнірній таблиці, безпосередньо підвищуються в класі при наявності атестату ФФУ.

Читайте також: Прем'єр-ліга: результати матчів 16-го туру, відео голів, таблиця

Пониження в класі чекає клуби, які завершать сезон у Прем'єр-лізі на 11-му і 12-му місцях. За підсумками 16-ти турів це "Дніпро" і "Карпати".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі