"Олімпік" і "Чорноморець" можуть об'єднатися в один клуб

Поділитися
"Олімпік" і "Чорноморець" можуть об'єднатися в один клуб "Олімпік" може зникнути © ФК Олімпік
Команда буде виступати в Одесі.

Журналіст телеканалів "Футбол 1/2/3" Ігор Бурбас повідомив про те, що президент "Олімпіка" Владислав Гельзін має намір стати власником "Чорноморця" і його стадіону, а в підсумку поглинути донецький клуб і грати в УПЛ.

"Футбольна Одеса може розквітнути новими фарбами. Туди спільно з партнером і серйозними інвестиціями готовий зайти Владислав Гельзін.

Є ідея перехопити стадіон "Чорноморець" і під місцевим брендом перевезти "Олімпік". А в ідеалі – купити "Чорноморець" і поглинути "Олімпік" разом із його місцем в УПЛ", – написав Бурбас в твіттері.

Пізніше цю інформацію підтвердив президент "Олімпіка" Владислав Гельзін:

"Так, ми маємо таке бажання відродити футбол рівня Прем'єр-ліги в Одесі. Назвемо це відродженням футболу в Одесі. З великим задоволенням увійшли б в цей проект.

Що за проект? Купівля "Чорноморця", щоб зайти з брендом, який би влаштував одеських уболівальників. Тобто "Чорноморець", якщо домовимося з власником, або якась інша назва, яка влаштувала б уболівальників. Це той варіант розвитку, який ми б запропонували одеському футболу", - наводить слова Гельзіна Tribuna.com.

Нагадаємо, що "Олімпік" йде на дев'ятому місці в турнірній таблиці УПЛ, а "Чорноморець" посідає десяте місце в Першій Лізі.

Читайте також: Названі перші переможці премії YUNA

Раніше повідомлялося про те, що американська компанія викупила стадіон "Чорноморець" в Одесі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі