Олімпійська збірна України з футболу вийшла у фінал товариського турніру у Франції

Поділитися
Українці обіграли японців.

10 червня олімпійська збірна України провела матч четвертого туру на міжнародному товариському турнірі Tournoi Maurice Revello у Франції.

Команді Руслана Ротаня зустрічалася з Японією U-19 та здобула перемогу з рахунком 2:1.

Головним героєм матчу став Владислав Велетень з "Колосу", який записав на свій рахунок по голу у кожному з таймів. Японці відповіли результативним ударом наприкінці поєдинку, але врятувати нічию супернику не вдалося.

Олімпійська збірна України – Японія U-19

Голи: Велетень, 42, 55 – Сіогаї, 81

Україна: Єрмаков, Крупський (Павлюк, 87), Салюк, Батагов, Мартинюк, Рубчинський, Шостак (Сігеєв, 69), Велетень (Кучерявий, 69), Федор (Ярмолюк, 57), Хлань, Сікан, (Краснопір, 69)

(фото – УАФ)

У попередніх трьох турах українці обіграли молодіжні збірні Індонезії (3:0), Італії (4:0) та Панами (2:0). Чотири поспіль перемоги вивели Україну у фінал, де підопічні Ротаня зіграють проти команди Кот-д'Івуару 16 червня.

Нагадаємо, молодіжна збірна України U-21 під керівництвом Руслана Ротаня на торішньому Євро дійшла до півфіналу турніру, де поступилася Іспанії. Цей результат приніс Україні першу в історії країни путівку на футбольний турнір Олімпіади.

До олімпійської збірної на Ігри-2024 можна буде включити 15 гравців, яким виповнилося не більше 23 років, а також трьох футболістів без вікових обмежень. Українці виступатимуть у групі B, де зустрінуться з Аргентиною, Марокко та Іраком.

Раніше повідомлялося про те, що Україна програла Польщі в товариському матчі перед Євро-2024.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі