Олімпійська збірна України з футболу виграла товариський турнір у Франції

Відео
Поділитися
Українці перемогли у серії пенальті.

16 червня олімпійська збірна України з футболу провела фінальний матч на міжнародному товариському турнірі Tournoi Maurice Revello у Франції.

Команда Руслана Ротаня зустрічалася з Кот-д'Івуаром U-20 і здобула перемогу в серії пенальті з рахунком 5:4 після нічиї 2:2 в ігровий час.

Українці забили обидва голи у першому таймі зусиллями Шостака та Хланя. Африканці зрівняли рахунок після перерви. У післяматчевій серії вирішальний удар реалізував Батагов.

Олімпійська збірна України – Кот-д'Івуар (U-20) – 2:2 (серія пенальті – 5:4)

Голи: Шостак, 7, Хлань, 31 – Вотро, 45+3, 59

Україна: Фесюн, Крупський, Салюк, Батагов, Мартинюк, Велетень (Сігеєв, 71), Рубчинський (Кучерявий, 87), Шостак (Очеретько, 56), Хлань, Федор (Ярмолюк, 46), Сікан (Краснопір, 56)

Повне відео матчу та серія пенальті

(фото – УАФ)

Нагадаємо, молодіжна збірна України U-21 під керівництвом Руслана Ротаня на торішньому Євро дійшла до півфіналу турніру, де поступилася Іспанії. Цей результат дав Україні першу в історії країни путівку на футбольний турнір Олімпіади.

До олімпійської збірної на Ігри-2024 можна буде включити 15 гравців, яким виповнилося не більше 23 років, а також трьох футболістів без вікових обмежень. Українці виступатимуть у групі B, де зустрінуться з Аргентиною, Марокко та Іраком.

Раніше букмекери зробили прогноз на стартовий матч збірної України на Євро-2024.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі