Німець Чарр, який програв Віталію Кличку, прагне реваншу або зустрічі з Кличком-молодшим

Поділитися
Чарр обурюється і вимагає бою з кимось із братів Кличків © spain-fan.com
Для цього німець сирійського походження готовий навіть побитися з ексцентричним британцем Девідом Хеєм.

Нагадаємо, що Манеуль Чарр програв Віталію Кличку технічним нокаутом у четвертому раунді поєдинку, який відбувся 9 вересня 2012 року у Москві. Це був останній поки на сьогоднішній день бій Віталія Кличка. Тоді суперник Віталія був обурений тим, що судді вирішили зупинити бій, проте на це були вагомі причини - у німця утворилося серйозне розсічення і він не міг продовжувати матч.

Незважаючи на підписаний контракт на бій з румуном Якупом Сагламом - поєдинок відбудеться 22 лютого, Чарр готовий вже найближчим часом зустрітися з кимось із Кличком.

"У братів Кличків є мій телефон. Володимиру не треба нікого шукати, нехай просто надішле мені контракт - я його одразу підпишу. Але, напевно, Володимир не захоче битися зі мною, тому що він бачив, що у його брата виникли проблеми зі мною. Не Віталій переміг мене, а лікар. Найбільше я хотів би отримати ще один шанс у бою з Віталієм і, сподіваюся, він не повторить помилку Леннокса Льюїса, який завершив кар'єру, не завершивши розпочату справу. Але якщо старший брат не хоче битися зі мною, я воюватиму з молодшим - ніяких проблем", - заявив Чарр в інтерв'ю журналу boxen-heute.de.

Раніше Чарр висловив ще одну "геніальну ідею": заради реваншу з Кличком-старшим він готовий битися з Девідом Хеєм, якого вже обігравав Володимир Кличко.

"Багато хто робив помилки, коли недооцінював мене, - заявив він в інтерв'ю worldboxingnews.net. - Так було завжди, і я впевнений, так само буде і з Хеєм, якщо він погодиться битися зі мною. Хочу відразу прояснити: я вийду проти Девіда тільки у випадку, якщо перемога над ним дасть можливість провести реванш з Віталієм Кличком. Хей буде сходинкою на шляху до головної мети. Готовий битися з ними в будь-якому місці, в будь-який час. Головне, щоб мені дали гарантії реваншу з Віталієм. Якщо станеться саме так, я готовий битися і в Англії, і в Німеччині. Лівії, Дубаї, Абу-Дабі, США, Росії, Китаї - де завгодно, навіть на місяці!".

Нагадаємо, що на сьогоднішній день Володимир Кличко поки не підписав жодного контракту на наступний бій. Молодший Кличко проведе найближчим часом добровільний захист чемпіонського титулу WBA. Згідно з вимогою цієї організації Кличко повинен провести бій не пізніше 6 квітня. Серед званих претендентів - італієць Франческо Піанетта, а також пуерториканець Фрес Окендо.

Між тим, в даний момент тривають переговори менеджерів Кличка і російського боксера Олександра Повєткіна щодо можливої зустрічі українця і росіянина. Проте останнім часом вони явно зайшли у безвихідь.!zn

Читайте також:

Італійський боксер Франческо Піанетта став кандидатом на бій з Володимиром Кличком

Кличку дозволили перенести бій з Повєткіним на липень

Британець Тайсон Ф'юрі пообіцяв позбавити світ боксу від братів Кличків

Кличко-молодший вирішив замінити Повєткіна кубинським боксером

Кличко-молодший і Повєткін у встановлений WBA термін не домовилися про проведення бою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі