Кличко-молодший вирішив замінити Повєткіна кубинським боксером

Поділитися
Кличко-молодший вирішив замінити Повєткіна кубинським боксером Володимир Кличко © sport-express.ua
Кличко попросив перенести бій з Повєткіним як мінімум до літа. У квітні українець має намір провести добровільний захист чемпіонського титулу. Якщо WBA задовольнить запит, то 6 квітня він з великою ймовірністю зустрінеться з Солісом.

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко планує 6 квітня 2013 року провести бій з кубинцем Одланьєром Солісом. Про це повідомляє сайт Boxingscene.com.

Найближчий бій Кличко повинен провести до 26 лютого. Суперником українця, який володіє титулом "суперчемпіона" світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), має стати росіянин Олександр Повєткін, що володіє титулом "звичайного" чемпіона світу WBA.

WBA постановила, що представники українця і росіянина повинні мають визначитися з умовами бою до 17 січня. Однак цього зроблено не було, тому будуть проведені торги за право організувати поєдинок.

Однак сам Кличко в середині січня попросив перенести бій з Повєткіним як мінімум до літа. У квітні українець має намір провести добровільний захист чемпіонського титулу. Якщо WBA задовольнить запит Кличка-молодшого, то 6 квітня він з великою ймовірністю зустрінеться з Солісом.

Соліс виграв золото Олімпійських ігор 2004 року в Афінах. Через три роки кубинець почав професійну кар'єру і відтоді провів 19 боїв. На його рахунку 18 перемог (12 нокаутом) і один програш. При цьому свою єдину поразку Соліс зазнав від Віталія Кличка в березні 2011 року.

Кличко, крім титулу "суперчемпіона" WBA, володіє званнями чемпіона світу за версіями WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна боксерська федерація). За свою кар'єру українець провів 62 бої, зазнавши в них три поразки. !zn

Читайте також:

Керівництво WBA зобов'язало Кличка-молодшого і Повєткіна провести бій у найближчі два місяці

Кличко готовий провести наступний бій з Повєткіним або Бойцовим

Володимир Кличко обрав собі нового тренера

Бій Кличко-Повєткін відбудеться до кінця лютого 2013 року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі