Ніколя Анелька обізвав чиновників Федерації футболу Франції клоунами і оголосив про відхід зі збірної

Поділитися
© World Economic Forum
Французький нападаючий «Челсі» Ніколя Анелька різко розкритикував чиновників національної федерації футболу, обізвавши їх «клоунами». Окрім того, він заявив, що більше ніколи не надягне футболку збірної.
Французький нападаючий «Челсі» Ніколя Анелька різко розкритикував чиновників національної федерації футболу, обізвавши їх «клоунами». Окрім того, він заявив, що більше ніколи не надягне футболку збірної.Так Ніколя Анелька відреагував на рішення Федерації футболу Франції (ФФФ) усунути його від участі у 18 найближчих матчах національної збірної. «Ці люди - клоуни. Я вмираю від сміху. Федерацію турбує лише прагнення зберегти обличчя. Мені шкода Лоран Блана, оскільки його позбавляють декількох хороших гравців у збірній, тим самим політики додають проблем його складній роботі», - заявив він в інтерв'ю газеті «France Soir». Анелька підкреслив, що більше не має наміру виступати за національну збірну Франції. «Вони не відлучають мене від збірної, оскільки сторінку з Ле Бле я перевернув 19 червня, коли мене прогнали з табору команди. Збірна Франція для мене в минулому. Кожні вихідні я вдягаю синю футболку "Челсі", і цього мені достатньо», - підкреслив він. Нагадаємо, Ніколя Анелька був у числі гравців, які рішенням ФФФ, були усунені від участі в матчах збірної через скандал на Чемпіонаті світу в ПАР. Окрім форварда «Челсі» були дискваліфіковані Патріс Евра, Франк Рібері та Жеремі Тулалан. Виступ збірної Франції в ПАР закінчилося повним провалом. Команда не перемогла у жодному матчі на стадії групового турніру і зайняла останнє місце у квартеті. При цьому у ході Мундіалю національна збірна потерпала від скандалів. Спочатку після сварки з тренером Раймона Доменеком з команди був відрахований форвард Ніколя Анелька. Потім інші гравці відмовилися тренуватися на знак протесту проти такого рішення. Новий тренер національної команди Лоран Блан у своєму дебютному матчі на цій посаді з Норвегією не задіяв жодного з футболістів, які потрапили в заявку національної команди на ЧС-2010.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі