Нідерланди - Україна: анонс, де дивитися стартовий матч команди Шевченка на Євро-2020

Поділитися
Нідерланди - Україна: анонс, де дивитися стартовий матч команди Шевченка на Євро-2020 Україна виступить в групі C © УАФ
Українці проведуть перший поєдинок на турнірі.

У неділю, 13 червня, збірна України на стадіоні "Йохан Кройф Арена" в Амстердамі проведе перший матч в рамках групового етапу чемпіонату Європи з футболу проти Нідерландів.

Українська збірна стартує на турнірі матчем проти фаворитів групи. Нідерланди хоч і не вважаються головними претендентами на перемогу в чемпіонаті, маючи проблеми і зі складом і з грою, але традиційно становлять небезпеку для кожної команди на Євро.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Нідерланди - Україна.

Через порваті хрести "помаранчевим" не допоможе лідер оборони і всієї збірної ван Дейк, через коронавірус вибув з заявки основний голкіпер Йеспер Сілессен, а Донні ван Де Бек отримав травму, а ще один зірковий захисник д Лігт не зумів відновитися після пошкодження.

Що стосується ігрових проблем, то Нідерланди зараз не виглядають дуже потужною командою. На турнір їх вивів Куман, але минулого літа він пішов в "Барселону", а команду очолив Рональд де Бур, якого зараз в країні не критикує тільки ледачий. Всього в 11 матчах під керівництвом Де Бура "Оран'є" виграли тільки п'ять ігор (у Боснії, Латвії, Гібралтару, Польщі та Грузії).

Але, незважаючи на всі втрати, заявка наших суперників все одно виглядає серйозно. В команді є всім відомі Депай, Френкі де Йонг, досвідчені Вейналдум і Блінд, а також молоді зірки команди Гравенберх і Мален, які розривають місцевий чемпіонат.

Варто відзначити, що зустріч пройде на домашній арені нідерландців, що є додатковою перевагою для команди Де Бура.

Збірна України підходить до старту на Євро в хорошому настрої, завершивши збори розгромом Кіпру в Харкові (4:0). Команда вже провела перші тренування в Румунії і прибула в Амстердам.

Втрат у Шевченка перед цією зустріччю немає, а в загальну групу повернувся навіть Циганков, який деякий час відновлювався після м'язового ушкодження.

В'їзд в Нідерланди з України через коронавірусні обмеження заборонений, але матч зможуть відвідати українські вболівальники, які проживають в країнах Євросоюзу або Шенгенської зони.

Немає сумнівів, що поєдинок викличе неймовірний ажіотаж по всій нашій країні, тому, як мінімум, у екранів телевізорів, в барах і фан-зонах наші хлопці без підтримки точно не залишаться.

Нідерланди - Україна

Неділя, 13 червня, стадіон "Йохан Кройф Арена", Амстердам, 22:00

Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)

Трансляція: "Україна", "Футбол 1"

Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)

Орієнтовні склади:

Нідерланди: Стекеленбург, Вейндал, Тімбер, Блінд, де Врей, Думфріс, де Йонг, Вейналдум, де Роон, Депай, Вегхорст.

Україна: Бущан, Миколенко, Матвієнко, Забарний, Караваєв, Соболь, Сидорчук, Степаненко, Малиновський, Зінченко, Яремчук.

Прогноз ZN.UA: 1:1.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на матч Євро-2020 Нідерланди - Україна.

Підписуйтесь на телеграм-канал ZN.UA про Євро-2020 .

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі