Найкращий тенісист України провалився у другому колі Ролан Гаррос

Поділитися
Найкращий тенісист України провалився у другому колі Ролан Гаррос © frontzmin.ua
Олександр Долгополов вів 2:0 у сетах, але в певний момент несподівано втратив нитку гри і у підсумку зазнав несподіваної поразки.

Українець Олександр Долгополов зумів подолати бар'єр другого кола Відкритого чемпіонату Франції, несподівано поступившись іспанцеві Марселю Гранольєрсу- 6:1 6:3, 3:6 0:6, 2:6.

Перша ракетка України впевнено взяв перші два сети, проте потім втратив нитку гри і в підсумку віддав ініціативу менш іменитому супернику. А у вирішальній партії був занадто надламаний психологічно, щоб щось змінити.

Таким чином, чоловіча турнірна сітка Роллан Гаррос втратила останнього представника України - у першому колі, нагадаємо, з боротьби вибув Сергій Стаховський. Відзначимо, що в 2011 році Долгополов показав найкращий результат на паризьких кортах, дійшовши до третього кола змагань.

Пояснення поразки Долгополова у здавалося б свідомо легкому матчі можна пояснити кількома об'єктивними чинниками. З якихось причин, те, що працювало на початку поєдинку, перестало виходити в українського тенісиста. Зокрема, він чудово працював на прийомі подачі іспанця. А коли треба було прикласти максимум зусиль, щоб не дозволити Гранольєрсу розправити крила, Довго дав слабину. Все частіше його удари йшли в аут, то у сітку, а подібний сценарій безсумнівно надихнув суперника.

У четвертій партії Долгополов виграв всього 14 очок, не взявши у результаті жодного гейму! Зрозуміло, що після таких розкладів він був надламаний і вже не знайшов у собі сили хоч якось опиратися.

Відзначимо, що в одиночному розряді на Ролан Гаррос в України є ще Еліна Світоліна, яка зіграє свій матч з Аною Іванович 29 травня у ранкову сесію. !zn

Читайте також:

Кубок Девіса: Україна отримала в суперники у плей-офф кращий варіант

Провідні тенісисти світу звернулися до українців зі словами підтримки (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі