Роллан Гаррос: У другий раунд вийшли лише Долгополов і Світоліна

Поділитися
Роллан Гаррос: У другий раунд вийшли лише Долгополов і Світоліна Еліна Світоліна зустрінеться у другому раунді з Аною Іванович © frontzmin.ua
З шести українських тенісистів, які стартували на Відкритому чемпіонаті Франції, лише двоє зуміли пробитися у другий раунд змагань. Молода Світоліна зробила це у другий рік поспіль.

У другому раунді Відкритого чемпіонату Франції виступлять лише двоє представників України - Олександр Долгополов і Еліна Світоліна, які обіграли відповідно іспанця Альберта Рамоса (7:6, 6:4, 6:1) і хорватку Петру Маріч (5:0, відмова).

Таким чином, з шести українських тенісистів, які стартували на Відкритому чемпіонаті Франції, лише двоє зуміли пробитися у другий раунд змагань - практично без боротьби припинила виступи на турнірі його дебютантка Марина Заневська і Надія Кіченок - молоді українки програли свої матчі Тімеі Бащінські зі Швейцарії 1:6, 4:6 і Марині Ераковіч 1:6, 2:6.

Опір спробувала чинити своїй суперниці Юлія Бейгельзімер - ведучи у двох сетах у матчі проти 14-ї іспанки Карли Суарес-Наварро 5:2 і 4:1, вона в підсумку поступилася 5:7, 5:7.

Останнім з українців, хто вступив у боротьбу на кортах Роллан Гаррос, став досвідчений Сергій Стаховський, який доходив до третього раунду турніру. Але наразі 28-річний киянин нічого не зумів протиставити Денису Істоміну з Узбекистану- 3:6, 4:6, 6:2, 3:6.

Зазначимо, що Світоліна вже зуміла підтвердити ті бали, які вона отримала за вихід у друге коло минулого сезону. А ось Долгополов записав у свій актив 45 пунктів, адже востаннє він долав перший раунд три роки тому.

Далі Світоліну, що пройшла у другий раунд практично без боротьби - через травму суперниці - чекає більш серйозне випробування. Вона зіграє з титулованою сербкою Аною Іванович, яка перемагала на Ролан Гаррос в 2008 році. Долгополов зустрінеться з іспанцем Марселем Гранольєрсом, який в 2012 році дійшов до 4-го кола в Парижі. Раніше українець і іспанець за два рази обмінялися перемогами у чотирьох зустрічах.

Відзначимо, що в першому колі турніру не обійшлося без несподіванок: так, боротьбу припинила третя ракетка світу Станіслас Ваврінка зі Швейцарії, а також китаянка Лі На. В цілому, всі фаворити продовжать боротьбу у другому раунді змагань. !zn

Читайте також:

Кубок Девіса: Україна отримала в суперники у плей-офф кращий варіант

Провідні тенісисти світу звернулися до українців зі словами підтримки (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі