Найкращий спринтер світу Усейн Болт може зіграти за збірну Ямайки з футболу

Поділитися
Найкращий спринтер світу Усейн Болт може зіграти за збірну Ямайки з футболу
Великий бігун, автор кількох світових рекордів на спринтерських дистанціях незабаром може здійснити свою давню мрію і вийти на стадіон як футболіст.

Головний тренер збірної Ямайки Вінфрід Шефер заявив, що він розраховує запросити шестиразового олімпійського чемпіона з легкої атлетики Усейна Болта в команду після того, як спортсмен виступить на Іграх-2016, що пройдуть у Ріо-де-Жанейро.

"Я читав слова Болта про те, що він хоче грати у футбол, Усейн мріє виступити за англійський "Манчестер Юнайтед", - наводить слова Шефера jamaica-gleaner.com.

"Однак він - ямаєць, і я хочу, щоб він зіграв за національну команду. Чув, що Болт часто грав на любительському рівні, причому досить непогано. Ми можемо допомогти йому стати кращим. Якщо Болт буде тренуватися зі збірної Ямайки разом з професійними гравцями, під керівництвом футбольних фахівців, він може стати класним гравцем", - зазначив німець Шефер.

Нагадаємо, Усейн Болт є чинним чемпіоном світу на дистанціях 100 і 200 метрів, а також завоював шість золотих медалей на двох Олімпійських іграх. Також бігун з Ямайки - рекордсмен світу на 100 і 200-метрівках.

ТАКОЖ: Усейн Болт запропонував свою допомогу новій зірці "Реала" Бейлу

"Усейн дуже швидкий. Коли він дізнається, як швидко бігти з м'ячем, він стане одним з найкращих футболістів. Думаю, що Болт - чудовий нападник для гри на контратаках. Я хочу, щоб він зіграв за збірну Ямайки після Олімпіади-2016", - додав головний тренер збірної.

Зазначимо, що збірна Ямайки не зуміла пробитися на чемпіонат світу-2014, поступившись місцем на змаганнях у кваліфікації таким командам як Коста-Ріка, США, Гондурас і Мексика. !zn

Читайте також:

Влада Ямайки підтримала своїх бобслеїстів на Олімпіаді запальною піснею (відео)

Брокер зі США пробіг два марафони за один день

Девід Бекхем повернеться в спорт в ролі "залізної людини"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі