Найближчі футбольні матчі сезону-2013/14 пройдуть при порожніх трибунах

Поділитися
Найближчі футбольні матчі сезону-2013/14 пройдуть при порожніх трибунах © football.ua
У Федерації футболу України все-таки зважилися на рекомендації МВС і постановили проводити матчі без глядачів. Поки що обмеження стосуються ігор 11-15 травня. Далі ситуація буде вивчатися.

Виконком Федерації футболу України постановив провести всі найближчі матчі футбольних чемпіонатів Прем'єр-ліги, першої та другої ліг без глядачів.

Під рішення Федерації також потрапляє і фінальний матч Кубка України, в якому 15 травня зустрінуться "Динамо" і "Шахтар". При цьому поки невідомо місце проведення фіналу. Як зазначив президент ФФУ Анатолій Коньков, до цього питання виконком повернеться після вихідних - 12 травня.

Нагадаємо, що про те, щоб проводити зустрічі при порожніх трибунах попросили у міністерстві внутрішніх справ України. Силовики робили акцент на тому, що неможливо допустити будь-яких провокацій і кровопролиття на масових скупченнях людей.

Також у Федерації вирішили не проводити матчі в проблемних регіонах - на території Донецької, Луганської, Одеської та Харківської областей.

Таким чином, поєдинок 29-го туру між донецьким і запорізьким "Металургами" перенесено з Донецька в Дніпропетровськ, а зустріч луганської "Зорі" і донецького "Шахтаря" відбудеться, як і повідомлялося раніше, в Черкасах. Також у Києві відбудеться домашня гра маріупольського "Іллічівця" проти "Динамо".

Втім, у ФФУ обіцяють додатково розглянути ситуацію після закінчення наступного тижня: цілком можливо, що на 30-й, заключний тур першості Прем'єр-ліги вже допустять глядачів. !zn

Читайте також:

Фінал Кубка України: ФФУ пропонує Полтаву, Булатов - проти

"Говерла" збирається достроково завершити чемпіонат Прем'єр-ліги

Суркіс пообіцяв боротися за український футбол до останнього

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі