Натяжко відмовився виступати за збірну України на чемпіонаті Європи

Поділитися
Натяжко відмовився виступати за збірну України на чемпіонаті Європи Натяжка у збірній не буде © fibaeurope.com
Баскетболіст не буде готуватися з національною командою до Євробаскету.

Як стало відомо iSport.ua зі слів президента Федерації баскетболу України Михайла Бродського, центровий Кирило Натяжко не допоможе збірній на чемпіонаті Європи, який стартує 5 вересня.

Офіційна причина відмови гравця - конкуренція з колегою по амплуа Кирилом Фесенко за місце у стартовій п'ятірці. Натяжко претендував на стабільне місце в основі, але головний тренер Євген Мурзін пообіцяти цього 24-річному гравцеві не зміг.

Збірна України вже провела останнє тренування в Южному, а сьогодні, 6 серпня, вранці команда вилетіла у Македонію, де зустрінеться в рамках контрольних матчів з місцевою збірною, а також командою Ізраїлю.

У поєдинках візьмуть участь 13 гравців: Павло Крутоус, Олександр Мішула, Ігор Зайцев, Максим Корнієнко, Олександр Липовий, Денис Лукашов, Артем Пустовий, Руслан Отверченко, Кирило Фесенко, Джером Рендл, Станіслав Тимофеєнко, Олександр Сизов і Дмитро Глєбов.

Після повернення з Македонії підопічні Мурзіна продовжать підготовку в Києві, а також проведуть ще сім товариських зустрічей - з французами, італійцями, словенцями та фінами.

Читайте також: Мурзін хоче бачити у збірній Леня і Ліщука

Нагадаємо, що раніше в таборі збірної побував захисник Сергій Гладир, який після медогляду покинув команду. Гравець клубу НБА "Фінікс" Олексій Лень в команду так і не приїхав, а через проблеми зі здоров'ям на Євро не виступить і ветеран Сергій Ліщук.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі