Нападнику Зозулі порадили, як повернути колишню результативність

Поділитися
Нападнику Зозулі порадили, як повернути колишню результативність Роман Зозуля не може забити гол з початку сезону © football.ua
Форвард "Дніпра" і збірної України ще жодного разу в цьому сезоні не засмучував суперників. Суперники добре вивчили манеру футболіста, тому йому слід шукати нові шляхи до ворожих воріт.

Нападнику "Дніпра" і збірної України Романа Зозулі порадили, як повернути колишню результативність, яку він втратив з початком нинішнього сезону.

За словами першого наставника Зозулі, заслуженого тренера України Олександра Лисенка, під керівництвом якого футболіст з 8-річного віку осягав ази футболу в Києві, опоненти вже вивчили манеру гри його підопічного.

"Суперники збірної України ретельно вивчають її в цілому і кожного гравця окремо. Тобто манера гри Роману вже давно не секрет для тих, хто проти нього діє. Мені здається, що Зозулі потрібно якось урізноманітнити свою гру, застосовувати якісь нові елементи, бути хитрішими суперника. І тоді все буде нормально. Упевнений, незабаром Рому прорве, і він знову буде забивати", - цитує газета "Сегодня" Лисенка.

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні Зозулі не вдавалося уразити ціль в поєдинках за "Дніпро", ні за збірну. Всього він чотири рази одягав синьо-жовту" футболку, а також провів 12 поєдинків за дніпропетровську команду. Єдине, чим може похвалитися нападник - дві гольових передачі у "Дніпрі", а також зароблений пенальті в поєдинку за збірну проти Македонії.

Втім, за словами Лисенка, нічого страшного в гольовому мовчанні Зозулі немає. Він і так приносить чимало користі на полі.

"Не бачу великої проблеми в гольовому "мовчанні" Зозулі. Так, Рома міг би забивати і більше, але давайте спробуємо розібратися в цій ситуації. Робота форварда - це не тільки забивати м'ячі. Він, наприклад, повинен відводити захисників суперника, звільняючи простір для флангових гравців. Зозуля це вміло робить", - вважає фахівець.

Додамо, що раніше головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич пояснив непевну гру своєї команди проблемами зі складом і готовністю низки футболістів. !zn

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі