Намагався вплинути на проросійську позицію організації: WTA відкрила справу проти тренера української тенісистки

Поділитися
Намагався вплинути на проросійську позицію організації: WTA відкрила справу проти тренера української тенісистки Микита Власов та Леся Цуренко © btu.org.ua
Тренер намагався домогтися розслідування щодо виконавчого директора організації.

Жіноча тенісна асоціація (WTA) відкрила справу проти Микити Власова, який є тренером української тенісистки Лесі Цуренко.

Власов закликав WTA відкрити справу проти виконавчого директора організації Стіва Саймона. Керівник асоціації в особистій бесіді з Цуренко в березні заявив, що "підтримка війни – це особиста думка російських та білоруських спортсменів, за яку вони не повинні бути покарані".

"Мій тренер став ініціатором відкриття розслідування щодо дій Стіва Саймона. Він подав офіційний запит WTA з вимогою відкрити справу. І ось сьогодні я отримала листа, в якому асоціація повідомила мені, що справа відкрита проти мого тренера. Єдину людину, яка виступила на мій захист у цьому інциденті з главою WTA, вирішили просто прибрати.

Я відчуваю, що таким чином WTA намагається тиснути на мене, продовжуючи те, що почав Стів Саймон. Я не можу повірити, що у цивілізованому світі досі можна побачити такі брудні ігри, що голова організації намагається якимось чином уникнути відповідальності за свої власні дії та не відмовляється від жодних методів", – цитує Цуренко "Великий теніс України".

Нагадаємо, у березні Леся Цуренко відмовилася виходити на корт проти суперниці з Білорусі через позицію WTA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі