Найкращий український велогонщик розповів, як залишав Донецьк

Поділитися
Найкращий український велогонщик розповів, як залишав Донецьк Влітку 2014 року Падуну виповнилося 18 років © скриншот видео
Марк Падун є уродженцем Донецька.

Український велогонщик Марк Падун розповів про те, як покинув Донецьк у 2014 році.

"Завдяки моїм батькам я майже не бачив війни. Як тільки армія увійшла до Донецька, вони відправили мене з міста практично відразу. Я бачив солдатів кілька днів і зрозумів, що це щось серйозне. Мої батьки розуміли, якими були мої цілі та мрії..

Вони розуміли, що тренуватися на території, де триває війна – це погана ідея. Я їхав з думками: "Ок, це на пару тижнів і потім я повернусь". Але сталося так, що я більше не повертався туди жити. Не можу сказати, що це були прості часи", - наводить слова Падуна Tribuna.com, посилаючись на EF Pro Cycling.

Марк Падун народився у Донецьку 6 липня 1996 року. Марк є найкращим українським велогонником, а цього року він двічі поспіль перемагав на етапах Критеріума Дофіне.

Ці тріумфи Падуна стали першою серйозною перемогою українського велогонника з 2019 року, коли йому підкорилася багатоденка Adriatica Ionica Race.

Раніше дружина П'ятова заявила, що не хотіла б повертатися з Києва до Донецька.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі