Дружина Пятова заявила, що не хотіла б повертатися з Києва до Донецька

Поділитися
Дружина Пятова заявила, що не хотіла б повертатися з Києва до Донецька Пятова вважає, що довоєнного Донецька вже не буде © Скріншот Youtube
Донецька команда з 2014 року живе у столиці України.

Дружина голкіпера "Шахтаря" Андрія Пятова Юлія заявила про те, що, швидше за все, не хотіла б повертатися з Києва до Донецька.

"Перший рік мені було дуже важко, я не приймала Київ взагалі. Мені він не подобався, я дивилася на нього зовсім іншими очима. Нас тут не любили. Коли твоє життя вже організоване (спортзал, тут у тебе магазин), а тебе виривають із цього звичного життя, ти залишаєшся одна з двома дітьми та одним новонародженим (без няні, без допомоги, у чужому місті та чужій квартирі) – я втрачена була рік.

Потім я зібралася та іншими очима подивилася на Київ. Зараз я закохана у це місто. Чи готові ми повернутися до Донецька, якщо все налагодиться? Мабуть, вже ні, бо немає того Донецька, куди хотілося б повернутися. Це вже не той Донецьк, він чужий. Коли в тебе щось відібрали, тобі цього вже не хочеться", - сказала Пятова в ефірі програми "Красавіна".

Нагадаємо, до літа 2014 року домашнім стадіоном "Шахтаря" була донецька "Донбас Арена". У зв'язку з початком бойових дій у регіоні "гірники" переїхали до столиці України, а свої домашні ігри проводили у Черкасах, Львові, Одесі, Запоріжжі, Харкові та Києві.

Раніше повідомлялося про те, що футболіст "Шахтаря" не вірить у повернення команди до Донецька.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі