На Сумщині російські окупанти катували та вбили українського марафонця-рекордсмена

Поділитися
На Сумщині російські окупанти катували та вбили українського марафонця-рекордсмена Проневич перебував у територіальній обороні та зник 12 березня © ТСН
Його тіло знайшли лише після звільнення територій.

У Боромлі на Сумщині російські окупанти вбили марафонця з "Книги рекордів України" Сергія Проневича, про це повідомила керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

"Приголомшила страшна звістка про хлопця із Сумщини, якого катували та вбили російські військові. Його тіло було знайдено вже після звільнення Боромлі, через тиждень після зникнення. Неймовірно важко про це писати, але ним виявився рекордсмен України Сергій Проневич", - написала Вєтрова.

Рекорд Проневича до Національного реєстру рекордів було внесено у 2019 році, коли він у повній військовій амуніції пробіг марафонську дистанцію (42 км) за 4 години 36 хвилин.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Раніше повідомлялося про те, що у братській могилі на Київщині знайшли тіло українського футболіста зі слідами тортур російськими солдатами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі