На розігріві бою Кличко виступить непереможна "Перша леді"

Поділитися
На розігріві бою Кличко виступить непереможна "Перша леді" Кличко і Брекхус вийдуть в ринг 24 жовтня © Братство Кличко
Перед боєм українця з Тайсоном Ф'юрі вболівальники отримають можливість подивитися на жіночий бокс.

В андеркарті поєдинку між чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і журналу "The Ring Magazine" Володимиром Кличком і британським претендентом Тайсоном Ф'юрі, виступить абсолютна чемпіонка світу в напівсередній вазі норвежка Сесілія Брекхус.

33-річна Брекхус, яка носить прізвисько "Перша леді", провела на професійному рингу 27 боїв і у всіх здобула перемоги (7 нокаутів). У квітні норвежка колумбійського походження підписала контракт з компанією братів Кличко "K2 Promotions" і тепер проведе свій перший бій під стягами українських промоутерів.

"Сесілія вже багато років є домінантною фігурою в жіночому боксі. Вона чудова спортсменка, дуже віддана боксу, і в неї на один пояс більше, ніж у мене. Але над цим я обіцяю їй попрацювати", - зазначав Володимир Кличко.

Варто відзначити, що готуватися до цього бою Брекхус буде під керівництвом свого нового наставника - тренера Володимира Кличка, Джонатона Бенкса.

Читайте також: Вайлдер пообіцяв відібрати пояси у Кличка в США

Нагадаємо, поєдинок Кличко і Ф'юрі відбудеться 24 жовтня в Дюссельдорфі, Німеччина. Раніше Бенкс висловив упевненість, що Ф'юрі буде нокаутований.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі