На "Олімпійському" встановлять загороджувальні споруди

Поділитися
На "Олімпійському" встановлять загороджувальні споруди Фани перешкоджали проведенню церемонії нагородження © vk.com
Федерація футболу України хоче уникнути повторення інциденту, який стався під час матчу "Динамо" і "Шахтаря".

Віце-президент ФФУ Ігор Кочетов заявив, що "Динамо" не зуміє уникнути покарання. На наступному засіданні Контрольно-дисциплінарного комітету будуть визначені санкції по відношенню до київського клубу і стадіону. А Комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань зробить все можливе, щоб фанати більше не вибігали на поле.

"Безумовно, клуб буде покараний. "Динамо" може сказати "спасибі" своїм "справжнім фанатам". Те, що вчора відбулося - це ганьба. Правоохоронні органи разом з ФФУ розписалися в певному безсиллі, - підкреслив Кочетов в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1" , - Не сумніваюся, що будуть проектуватися загороджувальні сітки, решітки. До початку наступного сезону ми зобов'язані все це зробити".

"Україна подає заявку на фінал Ліги чемпіонів. Але ми повинні довести, що ми здатні його провести", - резюмував Кочетов.

Нагадаємо, що вчора після матчу фанати масово вибігли на поле і зламали ворота, а по ходу серії пенальті намагалися влаштувати бійку на біговій доріжці. Подібне на "Олімпійському" відбувається вже не вперше. Так, тільки в травні фанати "Дніпра" вибігали на поле після того, як дніпропетровці пробилися у фінал Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі