Московський «ЦСКА» відмовився купувати форварда «Динамо»

Поділитися
Московський футбольний клуб «ЦСКА» відмовився від купівлі бразильського форварда київського «Динамо» Гільєрме. Про це в середу, 28 липня, оголосила прес-служба російського клубу.
Московський футбольний клуб «ЦСКА» відмовився від купівлі бразильського форварда київського «Динамо» Гільєрме. Про це в середу, 28 липня, оголосила прес-служба російського клубу.У її повідомленні вказується, що сторони не досягли домовленості у питанні про трансфер бразильця, який зараз виступає на правах оренди за «армійців», тому форвард повертається до Києва. Минулого тижня президент «Динамо» Ігор Суркіс заявив, що майже погодив питання переходу Гільєрме до московського клубу. Нагадаємо, коли кияни віддавали бразильця до «ЦСКА», то в угоді була прописана сума трансферу 17 мільйонів доларів. Проте пізніше Ігор Суркіс заявив, що сума відступних може бути зменшена. За повідомленнями російських ЗМІ, кияни мали намір віддати за форварда, який неодноразово виявляв бажання продовжити кар'єру саме у московському клубі, 10 мільйонів доларів. Гільєрме перейшов до київського «Динамо» на початку 2009 року. У складі київського клубу він встиг провести шість матчів, відзначившись чотири рази. Влітку того ж року форварда було передано в оренду московському «ЦСКА». У цьому сезоні Гільєрме провів за «армійців» 13 зустрічей - 12 у прем'єр-лізі і одну у Кубку Росії, забивши шість м'ячів. Термін оренди бразильця у «ЦСКА» закінчується 31 липня.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі