Молодий український футболіст підписав контракт з мадридським "Атлетіко"

Поділитися
Молодий український футболіст підписав контракт з мадридським "Атлетіко" Ткачук став гравцем "Атлетіко" © Instagram
Юрій Ткачук продовжить кар'єру в Іспанії.

Екс-півзахисник харківського "Металіста" Юрій Ткачук підписав контракт з мадридським "Атлетіко". Про це повідомив агент футболіста Максим Карагодін.

Взимку Ткачук розірвав контракт з "Металістом" і перейшов в "Атлетіко" на правах вільного агента. За неофіційною інформацією, контракт з українцем підписаний за схемою "2+2". Судячи з усього, на перших порах гравець буде захищати кольори другої команди "матрацників", яка виступає в четвертому за силою іспанському дивізіоні. Саме в "Атлетіко Б" футболіст проходив перегляд.

Зазначимо, що 20-річний Ткачук є вихованцем "Металіста". У складі першої команди харків'ян він дебютував у 2011 році, провівши за цей час сім матчів. У поточному сезоні Ткачук у складі "Металіста" тричі виходив на заміну в матчах Прем'єр-ліги.

Також на рахунку Ткачука виступи за молодіжні збірні України U-17, U-19 та U-21. Півзахисник брав участь у юнацькому чемпіонаті Європи 2014 року.

Читайте також: Український нападник підписав контракт з польською "Віслою"

Нагадаємо, в молодіжній команді "Севільї", яка грає в третьому за силою іспанському дивізіоні, виступає інший українець Мар'ян Швед.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі