Швед поставив підпис під п'ятирічним контрактом з "Севільєю"

Фото
Поділитися
Перспективний український півзахисник офіційно став гравцем іспанського клубу.

Мар'ян Швед офіційно став гравцем "Севільї". 18-річний вихованець "Карпат" успішно пройшов медичне обстеження і поставив підпис під угодою терміном на п'ять років.

За неофіційною інформацією, "Карпати" отримають за гравця 1 мільйон євро, а також 30% від подальшого перепродажу. Найближчим часом гравець буде тренуватися в дублі іспанського клубу, який виступає в "Сегунді B" (третій іспанський дивізіон). Але, як повідомляє офіційний сайт "Севільї", "ймовірність того, що в перспективі гравець буде переданий у розпорядження команди Унаї Емері, висока".

"У найсміливіших мріях уявити не міг, що стану гравцем "Севільї" і що це станеться так швидко. Коноплянка - це мій кумир, збулася моя мрія грати з ним в одному клубі. І ми допоможемо один одному швидше адаптуватися в Іспанії", - сказав Швед відразу після підписання контракту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі