МОК відсторонив від Олімпіади в Пхенчхані 22 російських тренерів

Поділитися
МОК відсторонив від Олімпіади в Пхенчхані 22 російських тренерів МОК відсторонив 28 фахівців з Росії від Ігор-2018 © sports.ru
Допінговий скандал в Росії торкнувся не тільки спортсменів.

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) залишив без запрошень на Олімпіаду в південнокорейському Пхенчхані 28 фахівців, що працюють з російськими спортсменами - 22 тренерів і 6 медиків. Про це повідомляє ТАСС.

"У списку тренерів та персоналу російської делегації було 280 осіб, з них виключили 22 тренерів і 6 медиків. Треба сказати, що ці втрати значно менші, ніж за списком атлетів, де при 214 завойованих ліцензіях можливість виступати отримали 169 спортсменів", - повідомило джерело.

Нагадаємо, комісія МОК за результатами розслідування допінгового скандалу прийняла рішення призупинити статус Олімпійського комітету Росії.

Пізніше став відомий список спортсменів, які не зможуть виступити на Олімпіаді-2018. Деякі з них не є фігурантами допінгових скандалів, згідно інформації, яку МОК розміщував у відкритому доступі. "Чисті" атлети з Росії будуть виступати на Іграх від олімпійським прапором.

XXIII зимові Олімпійські ігри пройдуть в місті Пхенчан в Південній Кореї з 9 по 25 лютого.

Раніше повідомлялося про те, що росіяни хочуть використовувати прапор та гімн СРСР на Олімпіаді-2018.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі