Росіяни хочуть використовувати прапор та гімн СРСР на Олімпіаді-2018

Поділитися
Росіяни хочуть використовувати прапор та гімн СРСР на Олімпіаді-2018 Російські вболівальники хочуть бачити спортсменів в екіпіровці з символікою СРСР © РИА Новости
МОК може розглянути дане питання.

Спеціальна комісія Міжнародного олімпійського комітету по атлетам з Росії може розглянути питання про використання росіянами символіки СРСР на Іграх-2018 в Пхенчхані.

У грудні збірна Росії була усунена від участі в Олімпіаді-2018. При цьому російським спортсменам, які не були замішані в допінг-скандалах, дозволили виступити на Іграх під нейтральним прапором у складі команди "Олімпійських атлетів з Росії".

У зв'язку з цим рішенням російські вболівальники запропонували своїй збірній приїхати на Олімпіаду з прапором і гімном СРСР, адже музика гімнів збігається.

"Всі подібні питання розглядаються робочою Групою по спортсменам-олімпійцям з Росії. МОК у свій час випустить керівні принципи щодо реалізації рішень групи, як було зазначено в заяві виконавчого комітету МОК від 5 грудня", - заявили в прес-службі організації.

XXIII Зимові Олімпійські ігри пройдуть з 9 по 25 лютого 2018 року в південнокорейському місті Пхенчхан.

Раніше Міжнародний олімпійський комітет представив логотип команди "Олімпійських атлетів з Росії".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі