МОК назвав дві умови для повернення росіян у світовий спорт

Поділитися
МОК назвав дві умови для повернення росіян у світовий спорт У МОК серйозно замислюються про повернення Росії © Sports.ru
Організація планує повернення окупантів.

Президент Міжнародної федерації хокею Люк Тардіф розповів, які умови висунув Міжнародний олімпійський комітет для повернення російських хокеїстів до міжнародних змагань.

"МОК виставив дві умови для повернення російських спортсменів. Одне стосується дотримання антидопінгових правил. На даний момент ми не знаємо, як проходить контроль допінгу в Росії, тільки з цієї теми багато питань. Друга умова стосується того, що спортсмени не повинні просувати війну, але нам воно не зовсім зрозуміле. Тому в середині лютого у нас намічено зустріч із МОК. Що мають зробити спортсмени, підписати якийсь папір чи що? У нас багато питань до МОК", — цитує Тардіфа фінське видання Iltalehti.

Нагадаємо, днями Міжнародний олімпійський комітет закликав допустити представників РФ та Білорусі до змагань у нейтральному статусі за умови, що вони не були помічені в активній підтримці війни в Україні.

Пізніше Міжнародний олімпійський комітет відреагував на критичні коментарі від українських чиновників щодо можливого допуску спортсменів із Росії та Білорусі на Олімпіаду-2024 у Парижі.

Із засудженням ідеї повернення росіян та білорусів у світовий спорт, зокрема, виступили президент України Володимир Зеленський та міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Також стало відомо, що Польща та інші країни можуть висунути ультиматум МОК у разі ухвалення рішення про допуск спортсменів із Росії та Білорусі на Олімпіаду-2024 у Парижі.

Раніше повідомлялося про те, що боєць ЗСУ показав МОК зруйнований росіянами спортивний комплекс у Бахмуті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі