МОК хоче бачити на Олімпіаді-2024 спортсменів із усіх країн – Бах

Поділитися
МОК хоче бачити на Олімпіаді-2024 спортсменів із усіх країн – Бах © МОК
Функціонер вкотре заявив про необхідність допустити на Ігри всіх без винятку.

Президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах під час відвідин Софії на святкуванні століття НОК Болгарії заявив, що необхідно допустити на Олімпіаду-2024 у Парижі представників усіх країн.

"Рекомендація МОК полягає в тому, щоб спортсменам усіх країн було дозволено брати участь у кваліфікаційних змаганнях, які вже проходять. Сподіваюся, що багато федерацій приймуть наші рекомендації.

Я щасливий, що отримав підтримку в цьому питанні від президента Болгарії Румена Радева. Він, як і ми, хоче, щоб спортсмени зі всіх 206 національних комітетів МОК могли брати участь в Олімпійських іграх", – цитує Баха Tribuna.com.

Нагадаємо, раніше МОК рекомендував повернути на міжнародні змагання спортсменів із Росії та Білорусі у нейтральному статусі. При цьому в командних видах спорту заборона залишилася в силі. Рішення щодо участі на Олімпіаді-2024 представників обох країн МОК планує оприлюднити за рік до старту Ігор.

Раніше повідомлялося про те, що від російських спортсменів не вимагатимуть виступити проти війни під час повернення на змагання.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі