"Моя сім'я втратила все": український футболіст розповів про рідну Авдіївку

Поділитися
© СК "Дніпро-1"
Місто зруйноване російськими окупантами.

Український футболіст клубу "Дніпро-1" Олександр Філіппов розповів про своє рідне місто Авдіївку.

"Моя сім'я все втратила. Мама виїхала ще у травні 2022-го року. Важко пояснити, але, я думаю, ви бачили всі фотографії та інших міст – і Маріуполя, і Бахмута. Авдіївка – це дуже маленьке містечко. Ви бачите та читаєте новини, щодня там по 50, по 40 авіабомб скидають.. Як ви думаєте?Там уже каменя на камені не залишилося.

Це таке промислове маленьке містечко, яке було пов'язане здебільшого з Донецьком, звичайно. Скільки у нас, 35 тисяч людей. Це було красиве, дуже затишне, дуже приємне містечко. Я поїхав, коли мені було 12-13 років, уже почав займатися футболом та жив у спортивному інтернаті у Донецьку. Але з радістю завжди повертався у вихідні", - наводить слова Філіппова Tribuna.com.

31-річний Філіппов в УПЛ встиг пограти за "Арсенал", "Авангард" (Краматорськ), "Десну" та "Дніпро-1". У Європі нападник виступав за бельгійський клуб "Сент-Трюйден".

Раніше повідомлялося, що бразильські легіонери клубу УПЛ не хочуть повертатися в Україну через нещодавній російський обстріл.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі