Міжнародний паралімпійський комітет може виключити Росію та Білорусь

Поділитися
Міжнародний паралімпійський комітет може виключити Росію та Білорусь МПК розгляне питання виключення РФ та Білорусі до кінця року
Рішення може бути ухвалено на Генеральній асамблеї.

Росія та Білорусь можуть бути позбавлені членства у Міжнародному паралімпійському комітеті (МПК) через військове вторгнення в Україну, повідомляє Inside the Games.

За інформацією джерела, до кінця року буде скликано позачергову Генеральну асамблею, яка вирішить долю країн-агресорів, які не дотримуються олімпійського перемир'я.

Орієнтовний час проведення зборів організації - грудень. На ньому членам нададуть два варіанти реакції на вторгнення РФ в Україну за підтримки Білорусі. Міжнародний паралімпійський комітет може затвердити призупинення або повне зупинення членства двох країн в організації.

Нагадаємо, ще на початку березня МПК усунув російських та білоруських спортсменів від участі у зимових паралімпійських Іграх у Пекіні.

Раніше повідомлялося, що відомий український паралімпієць продасть золоту медаль Ігор для допомоги армії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі