Міжнародна федерація гімнастики продовжила відсторонення росіян та білорусів

Поділитися
Міжнародна федерація гімнастики продовжила відсторонення росіян та білорусів Окупантів не буде на змаганнях з гімнастики © Google
Санкції залишилися у силі.

Виконавчий комітет Міжнародної федерації гімнастики (FIG) продовжив усунення росіян та білорусів від міжнародних турнірів через війну в Україні.

"На жаль, конфлікт, що почався більше року тому, все ще триває. Враховуючи виняткові обставини, пов'язані з цим конфліктом, Виконавчий комітет FIG вирішив продовжити заходи, вжиті 26 лютого 2022 року і 4 березня 2022 року, зокрема, рішення, згідно з яким російські та білоруські спортсмени та офіційні особи, включаючи суддів, не мають права брати участь у змаганнях FIG чи змаганнях, санкціонованих FIG, до подальшого повідомлення”, – повідомила організація.

Нагадаємо, 4 березня 2022 року через повномасштабне вторгнення РФ в Україну FIG усунула спортсменів з Росії та Білорусії від змагань.

На початку нинішнього року Міжнародний олімпійський комітет закликав допустити представників РФ та Білорусі до міжнародних змагань у нейтральному статусі за умови, що вони не були помічені в активній підтримці війни в Україні та дотримуються допінгового законодавства.

Раніше повідомлялося, що міжнародна федерація гімнастики може допустити росіян до відбору на Олімпіаду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі