Минулорічні фіналісти Суперліги можуть зустрітися вже в 1/2 фіналу плей-офф

Поділитися
Минулорічні фіналісти Суперліги можуть зустрітися вже в 1/2 фіналу плей-офф "Миколаїв" спробує зупинити "Будівельник" у першому раунді плей-офф © http://budivelnyk.ua
Визначено учасників плей-офф чемпіонату Суперліги України з баскетболу. В першому раунді, на відміну від минулого сезону вдалося обійтися без забійних дуелей. Такі протистояння відкладено до наступного етапу нокаут-раунду.

Стали відомі всі учасники плей-офф чемпіонату баскетбольної Суперліги: 8 команд розділено на чотири пари, вони починають похід за медалями першості.

Головною інтригою останніх турів чемпіонату була боротьба за друге місце у регулярці: у підсумку, слідом за южненським "Хіміком" фінішував київський "Будівельник", який розгромив БК "Донецьк" на виїзді 105:68. Третім до фінішу прийшов маріупольський "Азовмаш", четвертим - "Донецьк".

Таким чином, у чвертьфіналах зустрінуться: "Хімік" - "Київ", "Будівельник" - "Миколаїв", "Азовмаш" - "Одеса" і "Донецьк" - "Ферро".

Матчі у серіях до 2 перемог пройдуть з 12 по 18 квітня. Перші і за необхідності треті ігри відбудуться на майданчиках команд, вказаних першими.

Турнірна сітка визначила, що в одному з півфіналів можуть зустрітися минулорічні фіналісти плей-офф - "Будівельник" і "Азовмаш". Втім, для цього киянам треба буде пройти досить міцну команду - до речі, "Миколаїв" вперше за три сезони пробився у вирішальний етап змагань і напевно готовий попсувати нерви іменитому супернику.

Зазначимо, що півфінали і фінал плей-офф будуть проходити у форматі до трьох перемог однієї з команд.

Нагадаємо, що чинним володарем чемпіонського титулу є київський "Будівельник". !zn

Читайте також:

"Будівельник" обіграв "Донецьк" і завоював Кубок України

Україна у сім разів зменшить витрати на Євробаскет-2015

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі