Мілевський вперше вийшов на поле після аварії у Туреччині

Поділитися
Мілевський вперше вийшов на поле після аварії у Туреччині Мілевський (на задньому плані) зумів повернутися в гру після ДТП © gaziantepspor.org.tr
Український футболіст отримав півтора тайми ігрового часу в поєдинку "Газіантепспора" у Кубку Туреччини.

Екс-футболіст київського "Динамо" Артем Мілевський потрапив у стартовий склад своєї нинішньої команди "Газіантепспор" на матч Кубка Туреччини з "Інеголспором".

Щоправда, відзначитися забитими м'ячами українцю не вдалося. Тим більше, що ігровий час, відведений Мілевському тренерським штабом "Газіантепспора", був обмеженим: на 67-й хвилині нападника було замінено на боснійського півзахисника Харіса Медуняніна. Втім, саме в цей момент "соколи" зрівняли рахунок у матчі, і напевно тренерський штаб хотів наситити у першу чергу центральну зону.

Тим не менш, надалі "Газіантепспор" ще двічі пропустив і поєдинок завершився поразкою команди Мілевського, яка вибула з Кубка Туреччини.

Таким чином, Мілевський зумів повернутися на поле вперше після того, як він потрапив у ДТП в околицях міста Газіантеп, де базується його команда. Тоді українець розбив дорогий автомобіль "Феррарі", а сам інцидент пояснив тим, що втратив пильність при водінні. Між тим, у низці турецьких ЗМІ з'явилися нібито свідчення турецької поліції про те, що Мілевський був нетверезий.

За час відсутності українського нападника у складі його команда здобула дві впевнені перемоги в чемпіонаті, закріпившись на 14-му місці серед 18 учасників.

Відзначимо, що раніше Мілевський допоміг "Газіантепспору" перемогти в попередньому раунді Кубка Туреччини - в тому поєдинку українець вперше вийшов на поле в складі нової команди і відразу ж відзначився активними діями, заробивши на собі пенальті, який було успішно реалізовано партнером. !zn

Читайте також:

Фоменко був готовий повернути у збірну України Мілевського

Мілевського в Туреччині зустріли, як справжню зірку - з квітами, піснями і феєрверками

Мілевський назвав Блохіна людиною, яка "тільки п'є каву і палить цигарки"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі