"Ми за мирні переговори, а не за паузу" – Путін заявив, що Росія не погодиться на перемир’я на час Олімпійських ігор

Поділитися
© EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
Раніше з такими пропозиціями виступав французький лідер Еммануель Макрон.

Російський диктатор Владімір Путін відкинув пропозицію президента Франції Еммануеля Макрона щодо припинення вогню на час Олімпіади яка відбудеться влітку у Парижі. Про це повідомляє Meduza.

"Знаєте, я весь час говорив, ще раз повторю, що ми за мирні переговори, але тільки не тому, що у противника патрони закінчуються, а за те, якщо вони дійсно по-серйозному, у довгостроковій перспективі хочуть вибудувати мирні добросусідські відносини між двома державами, а не взяти паузу для переозброєння на півтора-два роки", – зазначив Путін.

Раніше Президент Франції Еммануель Макрон заявляв, що звернеться до Росії із проханням дотримуватися режиму припинення вогню в Україні під час Олімпіади в Парижі.

"Є вимога припинення вогню під час Олімпіади. Вони (росіяни) повинні це зробити. Це те, що завжди відбувалося. Ми попросимо про це", — сказав він.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі