Менеджер Кличка впевнений, що російський промоутер не буде подавати позов до суду

Поділитися
Менеджер Кличка впевнений, що російський промоутер не буде подавати позов до суду Бенте впевнений, що у Хрюнова немає підстав для позову © boxing.ru
Бернд Бенте вважає заяви Хрюнова всього лише грою на публіку.

Менеджер Володимира Кличка Бернд Бенте прокоментував заяви російського промоутера Володимира Хрюнова, який зібрався подавати протест з приводу торгів за право організувати бій між українським чемпіоном і претендентом в особі Тайсона Ф'юрі, адже вони не відбулися.

"Це все нісенітниця. Жодного позову до суду немає і не буде, - повідомив Бенте в коментарі "Сегодня". - Пане Хрюнов це сказав просто, щоб підняти галас у медіа. Які у нього є підстави для позову? Ніяких. Хоче важливіше виглядати в очах інших. Не хочу навіть говорити на цю тему, тому що тут немає про що говорити".

Нагадаємо, команди Кличка і Ф'юрі домовилися за кілька хвилин до початку торгів. Хрюнов на аукціоні був готовий зробити пропозицію в розмірі більш ніж 18 мільйонів доларів і хотів організувати бій в Грозному, а потім обурився відміною торгів.

Поєдинок Кличко - Ф'юрі відбудеться 24 жовтня в Дюссельдорфі. За правилами WBA Кличко заробить 80% від загального гонорару, Ф'юрі - 20%.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі