Мексиканський гірськолижник виступить на Олімпіаді в Сочі у костюмі марьячі

Поділитися
Мексиканський гірськолижник виступить на Олімпіаді в Сочі у костюмі марьячі Мексиканський гірськолижник виступить на Олімпіаді в Сочі у костюмі марьячі
За словами спортсмена, за допомогою костюма, що імітує одяг традиційних мексиканських вуличних музикантів марьячі, він має намір віддати належне національній культурі Мексики.

Єдиний учасник XXII зимових Олімпійських ігор у Сочі від Мексики гірськолижник Хубертус фон Гогенлое буде виступати на змаганнях у костюмі, що імітує одяг традиційних мексиканських вуличних музикантів марьячі.

За словами 54-річного спортсмена, який виявився найстаршим спортсменом на Олімпійських іграх у Сочі, за допомогою такого костюма він має намір віддати належне національній культурі Мексики.

Спочатку Хубертус хотів використати цей одяг тільки для церемонії відкриття Олімпіади, але потім прийняв рішення і під час змагань одягатися так, щоб ні у кого не залишалося сумнівів, від якої країни виступає гірськолижник.

На минулих іграх у Ванкувері фон Гогенлое, для якого ігри в Сочі стануть вже шостими в кар'єрі, також використовував костюм з мексиканським національним колоритом - так званого "пістолеро" (озброєного бандита).

Нагадаємо, на Олімпіаді в Сочі у змаганнях з гірськолижного спорту також візьме участь відома скрипалька Ванесса Мей, яка виступить під прапором Таїланду. У 2002 році Мей не змогла брати участь у зимовій Олімпіаді в складі збірної таїланду, бо тоді місцева влада вимагала від неї відмови від громадянства Великобританії в обмін на громадянство своєї країни.

Олімпіада у Сочі проходитиме з 7 по 23 лютого. !zn

d3

Читайте також:

Триразовий олімпійський чемпіон, що травмувався на тренуванні, виступить в Сочі

Олімпійська збірна України поповнилася трьома спортсменами

Сергій Бубка закликав протиборчі сторони до дотримання олімпійського перемир'я

Скрипалька Ваннеса Мей представить Таїланд на Олімпіаді як гірськолижниця

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі