Матч проти Сербії не є підготовкою до Хорватії - Шевченко

Поділитися
Матч проти Сербії не є підготовкою до Хорватії - Шевченко Шевченко дасть зіграти тим, хто рідше виходив на поле © Dynamo.kiev.ua
Головний тренер збірної України поділився думкою про майбутній товариський поєдинок.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що не розглядає матч проти збірної Сербії як підготовку до поєдинку проти Хорватії, який відбудеться в березні наступного року.

"Я розглядаю матч проти Сербії в серйозному контексті. Ми закрили офіційну частину, зігравши чотири поєдинки. Ця гра спеціально планувалася, щоб переглянути кандидатів на майбутнє. Ті гравці, які запрошені, вони отримають шанс зіграти завтра. Ми граємо з хорошою командою. Це хороший подразник для нас. Важливо грати і дуже добре налаштуватися на цей матч.

До зустрічі з Хорватією ще чотири місяці, тому я не бачу сенсу розглядати цей матч саме у цьому розрізі. Сербія і Хорватія грають у різний футбол. Наприклад, серби грають в три захисника, а хорвати - в чотири. Завтрашня гра не є підготовкою до матчу з Хорватією", - сказав Шевченко.

"Що стосується складу, моє завдання - дати зіграти футболістам, які менше грали. Будемо виходити з цього і виробляти стратегію проти збірної Сербії, дуже хорошої команди", - також зазначив головний тренер "жовто-синіх".

Крім того, Шевченко розповів про зміни в грі збірної: "Перш за все, збірна України з приходом нового тренерського штабу змінила структуру гри. Ми намагаємося грати першим номером. І статистика це підтверджує. Ми більше за інших команд тримаємо м'яч, частіше суперників б'ємо по воротах. Структура серйозно змінилася".

Читайте також: Україна - Фінляндія: ключові моменти матчу

Нагадаємо, 12 листопада збірна України в рамках кваліфікації на чемпіонат світу обіграла збірну Фінляндії з рахунком 1:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі