Марокканський легіонер "Динамо" сам розібрався в причинах російської агресії в Україні

Поділитися
Марокканський легіонер "Динамо" сам розібрався в причинах російської агресії в Україні Юнес Беланда вважає, що в "Динамо" створені безпечні умови © Clive Barda / Royal Opera House
Юнес Беланда дуже любить історію, тому вирішив власними силами розібратися в тому, чому Росія підтримує бойовиків на сході України.

Атакуючий півзахисник "Динамо" Юнес Беланда вважає, що на території України тривають військові дії між двома державами.

В інтерв'ю французькому виданню марокканський півзахисник докладно розповів, у чому ж причини російської агресії. Також він додав, що в київському клубі створені всі умови, щоб футболісти почували себе безпечно.

"На жаль, бойові дії на сході України поки не закінчилися. Найгірше розуміти, що це справжня війна Росії проти України. Мені дуже подобається історія, тому я самостійно з'ясував причини військової агресії Росії", - розповів Беланда в інтерв'ю газеті Midi Libre, яка виходить в Монпельє, де раніше виступав футболіст.

"Україна відносно недавно стала незалежною країною, що ніколи не подобалося її північного сусіда. Росія намагається чинити економічний і військовий тиск на Україну - саме так я можу пояснити окупацію Криму і війну на Донбасі. Росіяни не хочуть, щоб українці потрапили в ЄС", - спробував пояснити ситуацію в Україні марокканець.

Беланда зазначив, що незважаючи на політичний неспокій в Україні, в "Динамо" вчасно виплачується зарплата, а гравці зосереджені на досягненні мети. Тим більше, після того, як команду очолив Сергій Ребров, додав марокканець.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі