Ребров не хоче, щоб його порівнювали з Лобановським

Поділитися
Ребров не хоче, щоб його порівнювали з Лобановським Сергій Ребров зумів поліпшити гру "Динамо" © lnfaw.blogspot.com
У 2014 році наставник "Динамо" зумів за короткий термін налагодити гру футболістів, а заодно вселити віру в краще в серця вболівальників.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров розповів, за рахунок чого йому вдалося за короткий термін налагодити командну гру киян і поліпшити результати, згідно з яким "біло-сині" впевнено лідирують в чемпіонаті Прем'єр-ліги.

За словами Реброва, він не хоче порівнянь з великим Валерієм Лобановським, який намагався знайти підхід до кожного футболіста в тренувальному процесі. Однак при цьому відзначає важливість такого методу.

"Очевидно порівнювати мене з Лобановським абсолютно неправильно. Те, що у нас протягом цих півроку вийшло, звичайно, тішить. У грі футболістів є хороші зміни. Ми намагаємося знайти підхід до дітей. Судячи з того результату, якого ми вже досягли на даний момент і що у нас виходить. Але не став би говорити, що в команді щось змінилося кардинальним чином", - розповів Ребров в інтерв'ю UA-Футбол.

"У мене хороші стосунки з усіма футболістами. Умовляти нікого з гравців і робити екскурси в історію "Динамо" мені не доводилося. Очевидно футболісти самостійно зрозуміли, що у нас є колектив і варто виходити на поле, щоб битися один за одного", - резюмував фахівець.

Додамо, що з моменту свого назначния на пост головного тренера "Динамо" у квітні 2014 року Ребров провів 30 матчів, здобувши в них 23 перемоги, 4 рази зігравши внічию та зазнавши лише три поразки.

Після заключної у 2014 році перемоги в рамках чемпіонату Прем'єр-ліги ("Металург" Д 3:0) Ребров заявив про те жалкує, що Динамо на піку готовності йде на канікули до лютого. Нагадаємо, що 11 грудня динамівці проведуть останній матч групового турніру Ліги Європи-2014/15 і взимку відновлять офіційні матчі в рамках плей-офф змагань.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі