Маркевич залишив посаду консультанта майбутнього учасника УПЛ

Поділитися
Маркевич залишив посаду консультанта майбутнього учасника УПЛ Маркевич продовжить очолювати комітет національних збірних України © Sport Arena
Відомий наставник більше не працює в команді "Рух".

Глава комітету національних збірних України Мирон Маркевич завершив співпрацю з командою "Рух" на посаді консультанта клубу, повідомляє Meta-ratings.com.ua.

"Всі наші домовленості з президентом ФК "Рух" Григорієм Козловським виконані і тепер знову можна зосередитися на роботі в комітеті, тим більше, що вже 3 вересня наша національна збірна стартує в Лізі націй. Що стосується суперництва в Першій лізі, то інтрига зникла тільки після заключного туру.

Але не буду стверджувати, що рівень навіть провідних команд був високий. Тому ж "Руху", щоб претендувати в новому сезоні на місце в першій шістці, необхідно терміново посилити 5-6 позицій. На мій погляд, розподіл місць у турнірній таблиці вийшов закономірним і справедливим ", - сказав Маркевич.

Маркевич не працює головним тренером з 2016 року, коли покинув "Дніпро", вивівши його в фінал Ліги Європи. Також він тренував "Волинь", "Поділля", "Кривбас", "Карпати", запорізький "Металург", "Анжи", "Металіст" і збірну України.

Консультантом "Руху" він був призначений два місяці тому. "Рух" оформить вихід УПЛ, коли ПФЛ зарахує запорізькому "Металургу" технічну поразку за неявку на матч з львів'янами.

Раніше повідомлялося про те, що два клуби Першої ліги поповнили УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі